Η Επιχείρηση ¨Γεωπονική Τσελεπής¨ ιδρυθηκε το 1982 στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής από τον Γεωπόνο Α.Π.Θ. και Δασολόγο Α.Π.Θ. Βασίλειο Τσελεπή.
Σήμερα έχει παρουσία 34 ετών από την ίδρυση της στο χώρο.

Το ευρύ φάσμα εργασιών της είναι η κατασκευή και συντήρηση κήπων σε ξενοδοχεία και υπερπολυτελείς κατοικίες, καθώς και η παροχή υπηρεσιών στην φυτοπροστασία και στην οργάνωση της αγροτικής εκμετάλλευσης. Διαθέτουμε όλα τα σκευάσματα φυτοπροστασίας. Φυτοφάρμακα, λιπάσματα, σπόρους, αρδευτικα, μηχανήματα καθώς και εξειδικευμένο συνεργειο κατασκευής και συντηρησης έργων πρασίνου, με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Τα δύο τελευταία χρόνια δε, με την επιστημονική αντιμετώπιση των φοινικοειδών από το κόκκινο σκαθάρι, καθώς και με την θεραπεία των κωνοφόρων με απόλυτη επιτυχία. 
Η επιστημονική μας κατάρτιση η γνώση και η εμπειρία εγγυάται λύσεις για κάθε σας ανάγκη που άπτεται του αντικειμένου μας, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ασκούμε Γεωπονία με σεβασμό στον πελάτη, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις στην κάθε του ανάγκη. Πελάτες μας είναι οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών και όλοι όσοι μας έχουν επισκεφτεί.
Είμαστε πάντα στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου να τον εξυπηρετήσουμε σωστά και με απόλυτη επιτυχία.

View the embedded image gallery online at:
http://tselepis.gr/index.php/el/company#sigFreeId3c1e7341df